گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

تاکید مقتدی صدر بر اخراج اشغالگران آمریکایی از عراق

رهبر جریان صدر عراق تاکید کرد: به مناسبت تصدی ریاست جمهوری جدید در آمریکا، این اشغالگر باید فورا با روش های دیپلماتیک و پارلمانی از عراق خارج گردد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۸ - ۲۲ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 10
کد خبر: ۷۷۰۷۳

به گزارش راهبرد معاصر رهبر جریان صدر عراق امروز (چهارشنبه) در سخنانی از آمریکا خواست نیروهایش را فوراً از عراق خارج کند و تاکید کرد که کشورش هرگز و تحت هیچ بهایی عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را نخواهد پذیرفت.

صدر با هشدار نسبت به اینکه عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی پشت درهاست و پارلمان باید جلوی آن را بگیرد، تاکید کرد: ما هرگز اجازه عادی سازی روابط با اسرائیل را نخواهیم داد حتی اگر هزینه آن خون باشد.

رهبر جریان صدر در ادامه موافقت با نظارت سازمان ملل بر انتخابات زودهنگام را به شرط اینکه کشورهای دیگر در انتخابات دخالت نکنند، تایید کرد و از همه احزاب سیاسی خواست تا فضایی دموکراتیک را برای موفقیت در انتخابات زودهنگام ایجاد کنند.

وی با تاکید بر اینکه رقابت باید با گفتگو، راههای مسالمت آمیز و دوری از خشونت باشد، ادامه داد: عراقی‌ها می‌دانند چگونه انتخابات را اداره کنند. عراق یک کشور دموکراتیک است که می‌تواند موضوع انتخابات زودهنگام را به پایان برساند.

صدر همچنین با تاکید بر اهمیت حفظ اقتدار دولت و عدم تعدی به نیروهای امنیتی، گفت: بحران اقتصادی که عراق با آن دست و پنجه نرم می‌کند باید پایان داده شود.

او همچنین از سازمان ملل خواست مسئولیت گفتگوی فراگیر و هدفمند میان گروههای عراقی را برعهده بگیرد.

وی تاکید کرد: به مناسبت تصدی ریاست جمهوری جدید در آمریکا، این اشغالگر باید فوراً با روش‌های دیپلماتیک و پارلمانی از عراق خارج گردد تا از تبدیل شدن عراق به صحنه درگیری‌های بین المللی و منطقه‌ای اجتناب شود.

 

مهر

کلمات کلیدی: آمریکا مقتدی صدر
ارسال نظر
آخرین اخبار